Változik az Adventi villamos menetrendje

Megosztás

December 22.-től változik az Adventi villamos menetrendje, így aki a karácsonyi napok valamelyikén szeretné fokozni az ünnepi hangulatát az Európa-szerte nagy rajongásnak örvendő villamossal, annak érdemes indulás előtt tájékozódnia a menetrendről.

Az MVK Zrt. korábbi tájékoztatása szerint a mai naptól (december 22.) tanszüneti menetrend szerint közlekedik Miskolc adventi villamosa. A tanszüneti menetrend érvényes december 22-29 közötti munkanapokra.

December 24-én a vasárnapi menetrend szerint, de rövidebb üzemidővel közlekedik, az utolsó indulása a Tiszai pályaudvarról: 11:45, Felső-Majláthról: 12:30.

Ezt követően karácsony első és második napján (december 25-26.) vasárnapi menetrend szerint közlekedik a miskolciak kedvenc villamosa.

Szilveszter napján (december 31.) ismét rövidebb üzemidővel közlekedik majd a villamos, délután már nem indul el a szerelvény. Az utolsó indulások a Tiszai pályaudvarról 11:45-kor, Felső-Majláthról 12:30-kor lesznek.

Az új év első napján vasárnapi menetrend szerint közlekedik a villamos, de ismét rövidebb üzemidővel, azonban ezen a napon a korábbiakkal ellentétben, kizárólag délután indul el a szerelvény. Az első indulása a Tiszai pályaudvarról 14:45-kor, Felső-Majláthról 15:30-kor lesz.

Január 2-tól ismét tanszüneti menetrend szerint közlekedik a munkanapokon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek